Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΣΤΗΝ ΒΙ.ΠΕ. ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙΟΥ

Ο τίτλος μπήκε για να σας τραβήξει το ενδιαφέρον!!! Σας ξεγελάσαμε; Το κάναμε μόνο και μόνο για να πάρουμε με το μέρος μας (το οποίο μέρος μας είναι μαζί με τον Φορέα και τον υγροβιότοπο φυσικά) τον αγαπητό Ανδριανό Μιχάλαρο, που όπως μαθαίνουμε ξέσπασε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υπερασπιζόμενος τις βιοτεχνίες. Στο άκουσμα ότι μπορεί ένα ιδιωτικό ΚΤΕΟ να γίνει στο Βουρκάρι μπορεί να σκεφτεί την πελατεία που θα χάσει και να αλλάξει στρατόπεδο.

Όταν οι συμπαθείς και ταλαίπωροι βιοτέχνες έχτιζαν και έβρισκαν στο 1 και 1,5 μέτρο νερό δεν ήξεραν τι είναι εκεί;
Πριν αγοράσουν αφού έχουν δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, γραμματείς και τεχνοκράτες στο πλευρό τους γιατί δεν έμαθαν ότι εκεί εκτός από ΒΙΠΕ είναι και περιοχή μεγάλης οικολογικής και ιστορικής σημασίας;
Αν γίνει ΒΙΠΕ η Ομόνοια ή η Ακρόπολη θα πάει κανένας να χτίσει βιοτεχνία ή θα είναι σκεπτικοί...;
Τα καλά και συμφέροντα...

Ακούστε, οι βιομήχανοι μπορούν να πάνε στην ΒΙΠΕ στις Άκρες και να ξεκουμπιστούν από το Βουρκάρι ΜΑΣ. Να αποζημιωθούν και να μάς αφήσουν στην ησυχία μας να καμαρώνουμε την περιοχή μας όπως εμείς γουστάρουμε και αγαπάμε.
Οι Μεγαρίτες είναι ξεροκέφαλοι, τοπικιστές και ότι άλλο θέλετε. Αλλά αυτός ο τόπος είναι δικός μας και θα αγωνιστούμε για τα συμφέροντά του. Χωρίς απειλές και χωρίς τραμπουκισμούς.
Και να πάψουν οι επιχειρηματίες να πλησιάζουν πολιτικό κόσμο και εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Τους πήρανε χαμπάρι! (τους πήραΝΕ, όχι τους πήραΜΕ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου