Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ MEGARA PRESS, ΤΟ MEGARA MME, ΤΟ MEGARITIKO, ΤΟ STILPON ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΓΑΡΙΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Το πράγμα έχει παρατραβήξει αλλά η κρίση δεν μας αφήνει να το δούμε σοβαρά. Λίγο οτι βγαίνουν κάποιες αλήθειες, λίγο ότι ο κόσμος θέλει να ξεσπάσει και να βγάλει την φωνή του, τα blogs ξεφυτρώνουν σε κάθε πόλη και χωριό.
Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα, και αυτό είναι απόλυτα δημοκρατικό, να φτιάχνει το δικό του blog. Η δημοκρατία λέει ότι πάμε μέχρι εκεί που δεν ενοχλούμε τον άλλον. Πρέπει να μπει ένα πλαίσιο εδώ και τώρα. Να υπάρχει νομικά υπεύθυνος και έτσι θα μπει ένα μέτρο. Τώρα το διαδίκτυο στην Ελλάδα έχει καταντήσει ένα μπουρδέλο.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να ορίσουμε υπεύθυνο και θα το ανακοινώσουμε στις 5 τοπικές εφημερίδες καθώς και στους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους και σε κάθε υπηρεσία στον δήμο. Επίσης σε κάθε σύλλογο ή φορέα που έχει αισθητή και εμφανή παρουσία στα Μέγαρα και στο Πεύκο. Για την ώρα δεν γίνεται όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά γιατί δεν μάς κατοχυρώνει κανένας ότι δεν θα δηλώσουν τα ονόματά μας άλλοι 50 bloggers των Μεγάρων...
Δεν είναι ωραίο να τα χώνεις επώνυμα; Να μάς δώσει το κράτος αυτή την δυνατότητα και θα δείτε τι σημαίνει αποκάλυψη!!! Ξεβράκωμα δηλαδή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου